Testimonials over iXin

Bart Oushoorn
Ahold Vastgoed
"Het verfrissende van iXin is dat de..." >
Alle testimonials >

Nieuws van iXin

1 november 2017

Winnaar pitchwedstrijd Loosduinen

 

PITCHWEDSTRIJD VOOR HAAGSE WINKELGEBIEDEN EN CREATIEVE BUREAUS GROOT SUCCES

Op 25 oktober 2017 vond de eerste editie van de retail Pitchwedstrijd plaats , een initiatief van het Haags Retailpunt. Negen bureaus stuurden in totaal 15 voorstellen in voor zes deelnemende winkelgebieden. IXin was een van de deelnemende bureaus en presenteerde haar ideeën voor drie winkelgebieden. Aan het eind van de feestelijke finale die plaatsvond in de conceptstore Collectiv kozen de verschillende winkelcentra hun beste voorstel. Het directe resultaat is dat iXin voor winkelcentrum Loosduinen aan de slag gaat met het voorstel voor een ‘Rolling Tinder Race’. Het winkelcentrum ontvangt hiervoor van het Haags Retailpunt een stimuleringsbijdrage van € 2.500 per project.

De ondernemers van het Zeeheldenkwartier konden tijdens de finale geen keuze maken, maar de kans is reeel dat zij op een later moment voor het ‘Food Design Plus’ concept van iXin zullen kiezen.

 

 

Lees verder >

15 december 2016

Betekenis geven

Lees verder >

23 maart 2016

Blog: Alle winkelstraten lijken op elkaar

Waar je ook gaat winkelen, de winkelstraten en centra lijken op elkaar. Iedere stad heeft nagenoeg hetzelfde winkelaanbod. Maar in elke stad wonen toch verschillende type mensen? Met ieder eigen wensen? We richten onze huizen toch ook niet allemaal hetzelfde in? Kortom: maatwerk ontbreekt. De beleving in de steden van nu sluit zeker niet naadloos aan op de behoeften van de klant. De grote vraag is dan ook hoe je vraag en aanbod beter op elkaar laat aansluiten. Volgens iXin is het tracken van de ‘customer journey’ ofwel klantreis hierbij essentieel. 

Lees verder >
Deel deze pagina:
Logo iXin
Telefoon 030 - 22 323 94
E-mail info@ixin.nl