Testimonials over iXin

Hans van Tellingen
Directeur/eigenaar Strabo bv
"Ik heb Inge leren kennen als een..." >
Alle testimonials >

Nieuws van iXin

22 april 2014

NRW Look & Feel Herontwikkeling

Tijdens de NRW New Generation Look & Feel Herontwikkeling bijeenkomst werd het spel van de nieuwe projectontwikkeling gespeeld. De winnaar van de game was diegene die het beste gehoor gaf aan de belangen van stakeholders en dit vertaalde naar een realistisch plan. Een werkwijze waar iXin zich in kan herkennen.

Tijdens de bijeenkomst leerden NRW New Generation-leden hoe het nieuwe projectontwikkeling in zijn werk gaat.

Lees verder >

19 maart 2014

De waarde van betrokkenheid

Stedelijke herverkaveling is hot. Een nieuw beleidsinstrument dat steeds vaker opduikt in de media. De kwaliteit van diverse winkelstraten in Nederland is achteruit gegaan de afgelopen tijd. Oplossingen liggen niet altijd meteen voor handen. Zeker in situaties waarin bestaande eigendomsposities niet overeenkomen met een geplande herstructurering, wordt regelmatig gekeken naar stedelijke herverkaveling. Ook iXin is zich bewust van de waarde van dit instrument. Zoals met elk instrument, valt of staat het met enthousiasme. En juist daar ligt onze kracht.

Lees verder >

13 maart 2014

Tien jaar later... Opening Rotterdam Centraal

Hoe leuk is het om 10 jaar na dato te worden uitgenodigd door je opdrachtgever om de opening van #RotterdamCentraal te vieren? Ik zal niet snel vergeten hoe het was in die tijd. Er moest retail komen op stations. Daarvoor moest de businesscase worden gemaakt. 

Lees verder >
Deel deze pagina:
Logo iXin
Telefoon 030 - 22 323 94
E-mail info@ixin.nl