Testimonials over iXin

Françoise Dechesne
Multi
"Inge is een bijzonder vrolijk en..." >
Alle testimonials >

Nieuws van iXin

19 maart 2014

De waarde van betrokkenheid

Stedelijke herverkaveling is hot. Een nieuw beleidsinstrument dat steeds vaker opduikt in de media. De kwaliteit van diverse winkelstraten in Nederland is achteruit gegaan de afgelopen tijd. Oplossingen liggen niet altijd meteen voor handen. Zeker in situaties waarin bestaande eigendomsposities niet overeenkomen met een geplande herstructurering, wordt regelmatig gekeken naar stedelijke herverkaveling. Ook iXin is zich bewust van de waarde van dit instrument. Zoals met elk instrument, valt of staat het met enthousiasme. En juist daar ligt onze kracht.

Lees verder >

13 maart 2014

Tien jaar later... Opening Rotterdam Centraal

Hoe leuk is het om 10 jaar na dato te worden uitgenodigd door je opdrachtgever om de opening van #RotterdamCentraal te vieren? Ik zal niet snel vergeten hoe het was in die tijd. Er moest retail komen op stations. Daarvoor moest de businesscase worden gemaakt. 

Lees verder >

10 maart 2014

Nieuwsbrief iXin maart 2014

Nieuwsbrief iXin maart 2014 met onze blog over de toekomst van het winkelen, de positionering van winkelcentrum Brazilië, in de serie vijf jaar later….centrumplan Hardenberg en de presentatie van een nieuwe collega Boudewijn Wijnacker: vooruitgang zit ons DNA! 

Lees verder >
Deel deze pagina:
Logo iXin
Telefoon 030 - 22 323 94
E-mail info@ixin.nl