Project Herinrichting kruising Verrijn Stuartlaan/Diepenhorstlaan Plaspoelpolder

In opdracht van de gemeente Rijswijk werkt iXin aan de herinrichting van de kruising Verrijn Stuartlaan / Diepenhorstlaan in de Plaspoelpolder, oftewel het Groene Assenkruis. De gemeente wil graag direct belanghebbenden, zoals ondernemers en vastgoedeigenaren, middels een participatieproject betrekken bij het maken van het schetsontwerp voor het Groene Assenkruis.

De Plaspoelpolder in Rijswijk is een uitstekend bereikbaar businesspark in het hart van de randstad. Het businesspark omvat zes decennia aan bedrijvigheid en heeft zich organisch ontwikkeld tot het grootste en meest veelzijdige businesspark van de regio Haaglanden.  De Plaspoelpolder is met 15.000 werknemers en ruim 400 bedrijven een echte banenmotor in de regio. 

Het Groene Assenkruis is de eerste stap richting vernieuwing in de Plaspoelpolder. Gericht op dit kruispunt, starten we met het bepalen van de identiteit van de Verrijn Stuartlaan/Diepenhorstlaan. Daarbij blijven de speerpunten vanuit de gemeente de pijlers: vergroenen, verduurzamen en verfraaien. Tijdens de eerste sessie is een eerste indruk ontstaan van de gewenste look en feel. Daarna zijn kernwaardes bepaald voor het gebied en in de werksessie daarna zijn do’s en dont’s bepaald aan de hand van de eerder geformuleerde kernwaarden. En dan nu de fase van ontwerp. 

Logo iXin
Telefoon 030 - 22 323 94
E-mail info@ixin.nl